DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Atatürk İlkokulu

Şbt

Çevre ve İklim değişikliği farkındalığı kapsamında etkinlik düzenlendi. Öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla videolar izletildi. Geridönüşüm malzemeleri ile materyaller yapıldı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzün başlattığı yüzyüze 100 çocuk oyunu projemiz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı faaliyeti doğrultusunda yapılan en iyi cümle/ afiş yarışmasında okulumuz 3/ B sınıfından Melike Kısa 1. seçildi.

Mrt

Orman müdürlüğümüz okul öncesi öğrencilerimizle fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.